detox

Midsommardag. Skåne. Regn. Soffliggardag. Vilken dag kan passa bättre till att förbereda min kommande detox? Inspirerad av bästa MOJO laddar jag nu för en fem dagars detox som i det stora hela grundar sig på följande lista av livsmedel:

  • Olivolja, canola olja och kokosolja
  • Fisk och kyckling
  • Spenat, broccoli, rödbeta, avokado, sparris & selleri
  • Bär, granatäpple, grape, frön och nötter
  • Ägg & kikärtor
  • Psylliumfrön & fröskal

20120623-172353.jpg

20120623-172404.jpg

Till min hjälp ska jag även försöka få tag på Holistic ultradetox & ultrabalans samt spirulina. Och eftersom min älskade mixer väldigt olägligt gett upp behöver jag skaffa en ny asap. Och även om jag tycker det är trevligare att fokusera på det jag får äta kommer här även en lista på några livsmedel som jag under denna period helt kommer att avstå från:

  • Kaffe, svart te, alkohol & proetindrycker
  • Socker
  • Mejeriprodukter
  • Gluten, vitt mjöl, snabba kolisar

Träningen kommer inte att påverkas negativt av kostvanorna, troligen bara positivt. Om planen håller kommer jag på tills på lördag ha yogat 20-60 min/dag, sprungit intervaller två ggr 20 min och kört mitt PT-program två ggr 20 min.

Trots att jag ligger i soffan, inte har varit utanför dörren idag, och nyss hade handen i en godispåse – är jag riktigt sugen på min detox! Eller kanske just därför? 🙂

Kanske är du också sugen på en liten pre-summer detox?

20120623-173129.jpg

Let your body glow, from inside out.

4 thoughts on “detox

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s