powerstrip – sexy and i know it

Tack, fina, vackra, tokiga Åsa Eriksson för Powerstrip!

Igår körde jag första klassen på Medley, och även om det blev en lite skakig start så känner jag på mig att det här kommer bli en riktigt härlig dansig höst och en rolig klass att köra på schemat! 🙂 Tjejerna som dansade loss igår var öppna och gillade konceptet, och det är såklart helt avgörande och jättekul! Och det kommer bara bli bättre..

20120613-223924.jpg

På utbildningen i Göteborg i lördags gick vi också igenom CHAIR – och det var grymt. Men den lilla godbiten sparar jag för möhippor etc. Så skönt att äntligen ha gått utbildningen och få koreografin – känns som det är en förutsättning för att jag ska hinna köra dans just nu. Och det är ju grymma koreografier dessutom.. 🙂

Nu ska jag försöka somna och ladda kroppen för en total mördartimme imorgon kl. 07.00 – PT-Johan ska kasta mig i väggen och köra över mig med en ångvält. Åtminstone hoppas jag att det ska kännas i kroppen efteråt som att han försökt med denna bedrift…

Nervös godnatt.

LOVE

3 thoughts on “powerstrip – sexy and i know it

  1. Emma skriver:

    Absolut, jag tycker det är helt underbart! Dock fastnade jag mer för poledancen och ser grymt mycket fram emot kursstarten i höst! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s