skrivkramp

Enklaste sättet att beskriva min uteblivna bloggfrånvaro är skrivkramp. Jag börjar om på noll för att radera alla föreställningar. Alla påhitt om att det ska vara så bra, trevligt, käckt, spännande, nytt, intressant, avslöjande. Det är ju trots allt bara jag. Jaget och livet. Det är ju trots allt ingen fiktiv roman där man ska dra i trådarna hur som haver för spänningens skull. Det är livet.

Du som läser förtjänar en flashack. Var är jag och vad gör jag? Låt mig berätta. Opretentiöst och ledigt.

Ja sitter på min skrivbordsstol på jobbet. För många andra är det kaffepaus i caféet men jag väljer att hämta mitt te och sitta en stund i fred. Skriva av mig lite skrivkramp. Inte låta den smitta av sig till jobbkramp. Jag har få dagar till jobb denna vecka, bara två för att vara exakt. På onsdag åker jag, C & J till Rhodos och njuter av solens varma mjuka strålar och medelhavets charmiga vågrullningar. Vi ska på semester. ”Jag tror jag kommer sova bort det första dygnet” meddelade jag C under vår pickniklunch idag. ”Jag också” blev svaret, mellan några tuggor kycklingsallad.

Rhodos, Greece. Faliraki beach. 

Under 10 dagar har många mil susat förbi. Yoga Games vände uppochner på min värld under en långhelg i Göteborg. MSB:s utbildnig i kriskommunik-ation hade en något mindre omvälvande approach. Tre dagar på Hesselby Slott bjöd ändå på ett gott ätande och ett gediget nätverkande. Jag kommer från och med nu alltid le innerligt när jag får mitt orange kuvert, följ @MattiasBengtsso och du förstår.

Utbildningen övergick i helg och trots ett hjärta som pumpade ut hemlängtan stannade jag som planerat kvar i Stockholm ytterligare två nätter. Det visade sig vara en bra idé att ha låta hjärnan bestämma denna gång och helgen har bjudit på allt man kan önska sig – shopping, kaffe, sol, lunch, vänner, drinkar, prat, utekväll, hemmakväll och soluppgång över staden.

Så, nu sitter jag här, på min skrivbordsstol. Och tänker att jag har ett stort behov av tid. Till reflektion. All input måste få sitt rum av tid. Tack Rhodos och en veckas semester för den möjligheten.

OM SHANTI. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s