en hemlis avslöjas

Nu ska jag berätta en hemlis. Jag tycker inte alls att det är roligt att träna, ibland. Lite väl många gånger har jag hört kommentaren ”ja men det är klart att det är enkelt för dig att hålla formen/hålla vikten/hålla hälsostilen – du tycker ju alltid det är så roligt att träna. Men JAG, jag tycker ju bara att det är jobbigt och tråkigt!”

Well, breaking news. Så jävla roligt är det inte alltid att packa om träningsväskan för tionde gången samma vecka, tvätta – igen, och ändå stå i omklädningsrummet efter passet och inse att strumporna ligger hemma. Så jävla roligt är det inte alltid att rulla ur soffan halvsovandes och ta på sig hurtbullekostymen. MEN. Känslan efteråt, glädjeruset från endorfinkicken, pulshöjningen, känslan av att erövra sin lata sida och ge sin kropp och själ en shot av llivskvalité. Den känslan är ovärderlig och det som får mig att satsa på ett ja istället för ett nej.

Lär dig hitta knepen för att associera träningspasset med något positivt. Har du tid – sätt dig i bastun efteråt och lägg i en hårinpackning. Har du råd – våga vägra sunkiga urtvättade tishor på träningen. Har du något du gillar i tränings/må bra väg – gör den övningen/avslappningen allra sist i din träning och ha den som morot. För att ta sig till gymmet/passet/ut – JUST DO IT. Analysera mindre. Fokusera mer. 

Find your balance. 

Igår var min morot att efter gym och hårda stärkande övningar väntar bastu. Imorse var min morot att jag fick ägna 15 min av min 45 på gymmet till att testa härliga/tuffa/nya yogapositioner från nya MOJO Yoga sekvens 7. Alla gillar vi olika- hitta din grej! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s