global yoga – power och hjärta

What. A. Weekend. 

Totally freakin BLESSED. Träningsvärk i ryggen och sömniga, stela höftböjar må det vara värt. Mysig middag med vänner, YOGA, ännu mera vänner, familj, fika, FEMME FATALE, kaffe, samtal, mat och bak. Underbara helg. 

Vinyasan igår deikerades my body is my tempel, be humble & loving. Och chowbunga så satt huvudståendet, utan mentalt stödjande vägg, med raka ben ända upp i himmelen. 120 min pure yogalove. Kaffe med Ernesto därefter och en riktigt trevlig pratstund.Glad att våra vägar korsats och vi har mycket idéer att prata vidare om. En timmes strip satt sedan som en smäck efter en så fantastisk start på lördagen.

Idag var det äntligen dags för Global Yoga igen, och jag är så tacksam över att TIO underbara och nyfikna yogisar kom och utmanade sina gränser! Tack för allt, ni är grymma. En kommentar från en kund var att passet innehöll både power och hjärta, och det värmde mitt hjärta något otroligt. MOJO avslutade kvällen och jag kan bara buga och bocka – ni ger mig så mycket energi kära yogisar! 

Tidig kväll och omladdning. Ny vecka och intensivt jobb. Imorgon lyxar jag till det med yoga på länsstyrelsen och med PT-klient. Däremellan mera jobb och en tid hos frisören.. Big things are happening! 

Breath. And just flow.

One thought on “global yoga – power och hjärta

  1. Luna skriver:

    Det gläder mig att du trivs med tillvaron! Kul att det går framåt med asanas och att energin är på topp. När jag kommer på besök hoppas jag på ett smakprov av Global! Lycka till med svallet! 😉 Respira y fluye.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s