one of those days..

Vaknade 08.20 direkt medveten om att det var för ljus ute. Jag hade försovit mig. Just den endaste morgonen av ungefär 100 som jag verkligen inte fick försova mig. Klockan 07.00 skulle jag vickat för Å och haft Bodybalance på Medley. Skämskudden kommer inte att avlägsnas från ansiktet förrens om tidigast 365 dagar. Jag kallar det ändå höjden av otur.

  • Trots 35% batteri kvar på iPhone väljer den att laddas ur under loppet av 7,5h. Fantastiskt oförutsett, den ska den ha cred för.
  • A är bortrest och således ringde inte hans telefon kl. 06.00.
  • Enda dagen av 100 som jag hade morgonpass.
  • Jag vaknade inte den vanliga tiden av mig själv (som jag alltid brukar göra), vilket jag oblygt skyller på föregående påskledighet.

FÖRLÅT till er superduktiga peeps som hade tagit klivet ur den varma sängen i morse och troget traskat till simhallen för att träna. FÖRLÅT. Det minsta jag kan göra efter detta missöde är väl att  bjuda in dig till Global Yoga Play på söndag alldeles gratis? Så, om du som stog där utanför salen imorse läser det här, skriv en liten kommentar till mig här i bloggen så ska jag försöka gottgöra dig!

LOVE and LIGHT.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s