acceptance is a virtue

Våga. Årets ledord är Våga. Sedan ett antal månader tillbaka är Våga ordet som jag lutar mig tillbaka mot när något känns övermäktigt. Vare sig det handlar om skyhöga toppar av nervositet, förväntan och utmaning eller djupa dalar av irritation, otillräcklighet och motgång. Vågar du så finns det inget att förlora, bara oändligt mycket mer att vinna.

Senaste månaden har kraften gått till att våga möta träningsmotgång och acceptera att just nu vill kroppen vara på en nivå, och the mind på en helt annan. Senaste dagarna har de olika komponenterna börjat smälta samman igen, body, mind & spirit. Det är i faser som denna som jag alltid hittar kraft och fiercefulness

Inget rus utan klarsynt acceptans. Lika självklart som att roligt måste kompletteras med viss mängd tråkigt. Hur ska man annars veta skillnaden?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s