easter – better/worse than christmas?

What a weekend! EASTER is BETTER than ever! Worse, when it comes to the amount of candy consumed…

Tillbaka till kylan och svenskan. Känner mig något snuvad på våren som kom och gick under loppet av två veckor, men gör mitt bästa för att inte hänga läpp. Ju mer regn desto mysigare att yoga inomhus (eller titta på film med duntäcket uppdraget till näsan). I helgen trotsade vi blåst och temperatur och gick på påskpromenad med A’s familj. Det blev sillmackor, ost, kex och snapsvisor ute vid sjön och lurig tipspromenad på vägen tillbaka (extra klurigt med tanke på att facit var fel!). Därefter väntade bastubad på sjön och en riktigt mysig kväll med en fantastisk paella lagad på utegrillen till middag.

Ge och ta, plus och minus. För att förbruka några av de tusentals kalorier som konsumerats denna helg har jag fått in två afropowerdance, ett hårt gympass, yoga i någon form och nivå varje dag och ett bodybalance. Riktigt glad över att yogan lockar varje dag, och det känns verkligen som att det blir svårare och svårare att bryta vanan. Imorgon är det hårda tag igen – PT med J kl. 07.00!

LOVE

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s