i need a hard ass gym-buddy

Ibland kommer jag på mig själv med att bara dela med mig av det braiga. Att lite snyggt utesluta den tuffa biten och svackorna i t.ex. träningen för det är ju så mycket lättare att dela positiv anda. Men det där är precis som en halvsanning. Det finns inte en människa som inte stöter på en vägg ibland. Och borde det inte bli lite med nyanserat och trevligt i längden att läsa bloggen om jag vågade lufta mina motgångar lite oftare?

Min svacka har i vilket fall blivit en dal och den handlar om att besöken till gymmet blir färre och färre. Det pågår mycket kohandel i min hjärna och det kan låta ungefär såhär:

”GÅ till gymmet NU. En liten stund SMART träning ger GRYMMA resultat – det vet du!”

”Jamen, det är ju ingen idé och gå till gymmet om jag inte är på  FIRE & FIERCE humör!”

”Eh, JO – du BLIR på det humör du bestämmer dig för.”

”Eh, NÄ – sådär inbillar du dig bara att det är.”

Och sen slutar det med att den gamla lata versionen av mitt jag vinner. Oftast. Det enda som blir av på sista tiden är INBOKADE pass och träningar som jag liksom inte kan dra mig ur. Ja – jag maskar uppenbarligen. Varför? Oklart. För på passen är det ta mig tusan ingen latsida som gäller.

So, where does that lead us. Jag behöver en gymkompis – såklart! Eller anser ni att det är att gå runt problemet? Alla lösningar är bra lösningar? Låt mig få lite input från er som läser! Hur gör du när inspirationen dalar? Vad är ditt bästa tips när det inte räcker att påminna sig själv om sina mål?

Hard ass workout built this body and mind. Where did the power go?

Shanti.

2 thoughts on “i need a hard ass gym-buddy

  1. Lars Björlinger skriver:

    Hej! Har tränat styrketräning sedan 80-talet. Är rätt envis som du vet. Hittar du inga bättre alternativ , så skulle jag tycka det var jättekul om du orkar med gubben på gymmet med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s