inspirationskällor när molnen skymmer solen (2nd edition!)

Det finns många härliga människor som jag både beundrar, ser upp till och låter mig inspireras av på olika sätt. Från att påminna mig om att stanna kvar med fötterna på jorden till att jag kan flyga lika högt som stjärnorna. Här kommer en liten hyllning till några av dem!

Linda RundbergJohan Lihné är svåra att ogilla. Linda är en ostoppbar superkvinna och topp ett-klassad vän. Det är en dröm att vara hälften så mycket av allt som hon. Samtidigt ger hennes soon to be äkta make mig vingar i TRX:en, brutalt starka och smidiga yogamuskler och håller mig extremt närvarande och sprudlande i nuet genom våra PT-dejter.

Haaaave you met Ms Gorgeous & Ms Fabolous? Dessa damer. Det räcker att slänga ett getöga på bloggen för att få sig en dos MOJO-power och att ha dem som lärare är ovärderligt och lyxigt. Ni ger omätbara mängder boost till så många yogisar runtom i landet, det tror jag ni behöver påminnas om. Tacksamhet! ROCK ON ♥

To be continued…


 

Catrin – vän, systerlik och lugnet i stormen.

When I’m sad, I stop being sad and be awesom instead, Jenny. Du låter hela  jordklotet vara din lekplats utan respekt för gränser eller kulturkrockar, på  ett alldeles fantastiska och okomplicerat sätt, nästan. Just do it.

  

Yogini Lunita  – dina resor, både fysiskt och mentalt inspirerar och dina klocka ord och totalt omedvetna vägledning gör mig bubblande lycklig! 

♥ Helheten är större än summan av delarna, eller hur var det Aristoteles uttryckte det?

5 thoughts on “inspirationskällor när molnen skymmer solen (2nd edition!)

  1. Linda skriver:

    Men fina Martina! Jag blir helt rörd och fäller en tår! Jag är oerhört glad att ha dig som min vän! Så väldigt passande en dag som denna! All kärlek till dig ❤
    Förresten, vet du vad jag tänkte innan men inte sa, trots din ringa ålder så är du så himla klok o säger så många bra tänkvärda saker! Du e bara bäst!

  2. Lunita skriver:

    Wow Martinita! Om du visste hur glad jag blev när jag läste detta! Ligger som en överkörd grävling med halsont i skrivande stund, men piggnade genast till av dina fina ord! Omedveten vägledning låter spännande. Tack för att du är en sådan glädjefylld energiinjektion! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s