afromoves at moves & motivation

Studsande rumpor, svängande höfter och stora avslappnade rörelser – det är min beskrivning av Afromoves. Det har som bekant varit gratis-prova-på-helg på Moves & Motivation och igår testade jag ännu ett pass. Eftersom jag står i startgroparna för att göra ett nytt pass i Afropowerdance kände jag att det var perfekt att gå någon helt annanstans och testa en ny form av Afro – Afromoves.

Passet är uppbyggt på samma sätt som Zumba (en liten dans till varje låt) vilket garanterat tilltalar den breda massan. Jag präglas ändå mycket av min dansiga bakgrund och har en förkärlek till att bygga upp en koreografi under passets gång. Rörelserna var kreativa, passade musiken och jag gillade att det var en blandning med både gammalt (från Afropowerdance) och nytt (lite aerobics-ish). Minus för att jag saknade flowet man hittar genom att hålla en rörelse under längre tid och stort plus för duktig instuktör och fantastisk musik!

Tackar och bockar för ny inspiration till mitt nya Afropowerdance 🙂 Håll utkik i kalendern till höger för att inte missa premiären!

Lunchtime.

20120220-114119.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s