sh’bam at moves & motivation

Ikväll har jag och Johanna varit på Växjös nyöppnade gruppträningsställe Moves & Motivation och testat Les Mills Sh’Bam! Anja Karlsson och hennes man har verkligen gjort ett jättebra jobb med den snygga, proffsiga stilen och den mäktiga gruppträningssalen. Det är ett häftigt ställe helt enkelt! Sh’bam var inte en klass som gjorde mig så sprallig, dansig och taggad – men för den som vill ha ett dansaerobic baspass utan krånglig koreografi är denna 45-minutare en hit. Ett plus för musiken och ett riktigt hett Beyoncémoves som direkt åker in i nästa Stripaerobic 🙂

20120216-204424.jpg

20120216-204444.jpg

20120216-204508.jpg

2 thoughts on “sh’bam at moves & motivation

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s