#GLOBALYOGA med…

..SKANSKA och BOKLOK imorgon kl. 7.00-8.00!

Jag kommer bjuda dem på ett lekfullt morgonpass med fokus på både styrka, rörlighet och balans 🙂 Bålen, axlarna och höfterna kommer få lite extra kärlek och om allt går enligt planerna har jag skapat nyfikenhet för yoga hos några! Så härlig att få börja ännu en morgon på mattan – med härliga människor runtomkring. Och en riktigt bra bonus är att jag och min sambo ska mötas på mattan – för  f ö r s t a  gången. IMAGINE THAT.

Ikväll laddar jag batterierna med promenad, pannkaksätning (nytt gott GI-recept läggs upp senare ikväll!) och lite skönhetsuppdatering (färga katastrofutväxt) och sen avsluta dagen med en lååång stretch och rehab på mattan!

What makes your day?

EAT – PRAY – LOVE – YOGA 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s