an extraordinary monday night! #yoga

Äntligen kan jag berätta! Ikväll har jag varit på Asa Herrgård, en bit utanför Växjö, och GLOBAL YOGAT med hela ledningsgruppen på länsstyrelsen. Så underbart roligt att äntligen få 1. göra mitt första ”riktiga” jobb som egenföretagare och 2. att få yoga med så många kollegor/vänner på en och samma gång – och jag tror att de gillade det! I vilket fall togs jag emot med öppna armar trots att hela jippot var en överraskning för dem. Ledningsgruppen är på ledardagar i godan ro, och enda instruktionen de fått var att kl. 17.00 infinna sig, träningsklädda. Lovely! Jag är verkligen imponerad över deras engagemang, vilja och inte minst tilliten. Är så glad att jag vill studsa uppochner, det känns verkligen som att denna yogakväll är starten på något riktigt bra!

..men kroppen jobbar inte riktigt i samma tempo. Rösten behöver återhämta sig och jag kan bara fortsätta pyssla om min kropp och hoppas att jag inte har brutit ner den med helgens jobb. Förlåt kroppen, men jag litar på att du klarar det! Klockan är 21.30 – det är sovdags. För i min värld botas alla bacilusker med sömn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s