work/travel yin/yang

För mig är, som för så många andra, jobb och resa motsatser till varandra och kan översättas som upptagen och ledig. En av mina drömmar är att jobb och resa ska kunna bli ett. Och då menar jag inte en liten businesstrip till Sthlm en gång varannan månad, utan verkligen resa bort, för att få göra mitt jobb från en annan plats på jorden för ett tag. Kanske är det ett projekt som ska genomföras overseas? Kanske en träningsresa där jag får ta med mig människor på en oförglömlig yogaresa? Jag vet inte riktigt hur ännu, men på något sätt ska jag ta mig dit. Vart dit nu än är.

Det är söndag och det betyder jobb med företaget och planering av veckan på alla de sätt. Förundras dagligen över hur människor gör för att lyckas navigera en hel familj under en hel vecka, hit och dit, när jag knappt lyckas hinna med mig själv och alla hittepå under samma sju dagar. Senaste 36h har varit minst sagt sega. Hostan och halsen vill inte ge med sig och fortfarande ber jag till högre halsmakter för att min röst ska bära under veckans yogauppdrag. Redan ikväll är det dags för första utmaningen, 2h MOJO Yoga workshop på Medley. Ska bli riktigt roligt att få guida dessa engagerade yogisar, jag hoppas verkligen att de är redo för tough love 😉 och är så nyfiken på all den nya kunskap som de kommer ge mig.

I veckan väntar fler, spännande och viktiga uppdrag – och det ska bli så fantastiskt underbart skönt att äntligen skriva kontrakt med Medley imorgon. Sen kan jag äntligen börja ta kunder i PT Yoga och planera några härliga GLOBAL YOGA workshops i vår!

Nu, klassplanering, en smula städning, dusch, te, bokning av Madrid-resa och ett försök till att mentalt övertala min kropp till att blir pigg, frisk och kry som en nötkärna.

5 thoughts on “work/travel yin/yang

 1. Emma skriver:

  It sure would! Det är toppen, nyligen hemkommen från värmen fulladdad med massa energi 🙂 Är det bra med dig? Bortsett från förkylningen.. Kram

  1. martinalennartsson skriver:

   Just det, Thailand! Var kan jag se bilderna och läsa mer om platserna ni varit på!?! Ja! Det är bra med mig! Har det oförskämt bra, hemma, på jobbet, med företaget 🙂 Hur har du det? Var jobbar/bor du nu? Kram!

 2. Emma skriver:

  Jag tänkte lägga upp på Facebook när jag får tid över 🙂
  Vad härligt! Det är samma här faktiskt, jobbar kvar på Axfood i Solna och trivs riktigt bra! Bor inte superlångt därifrån med lilla Geisha (och ibland någon stackars inneboende som behöver ett tillfälligt hem, bla Jonna när hon bodde i stan). Jag köpte en liten etta intill Solvalla i somras som jag har rustat upp med familjens hjälp 🙂 kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s