bakom molnen finns solen

Och efter lite lätt host-ochhalssjuka kommer tillfrisknande som en varm vind. Eller hur? Det här med att bli totalt däckad och sängliggande kommer omöjligen att få inträffa. Bestämt.

Det är helg. Och hittills en relativt stillsam sådan. För att, men en tjock hals, orka med att hålla mitt danspass i förmiddags ägnades fredagskvällen åt god men enkel mat, soffhäng med love och sömn. Mycket sömn. Man blir frisk av sömn, right? Och danspasset då, vilket pass, vilket flow och vilken känsla! Brudarna gjorde min dag. Danceaerobics meet Street and goes a little bit Bourlesqe – frågor på det? Vill köra det igen och igen och igen!

Efter passet svängde vi förbi second hand och shoppade en liten fining, en byrå/skänk som ska få pryda vårt vardagsrum – visar före och efterbild när min man har målat och grejat så den är vit. Så den smälter in i huset liksom. Och för att vara ännu lite pyssligare så gör vi Pulled Pork. Långkok. Vuxet. Och det doftar ljuvligt. Under tiden? Nergosad i sängen och sträcktittar på HIMYM. Enda anledning att jag har tid att surfa är att jag väntar på att nästa säsong ska trollas fram på min dator.

Tänkte boka en resa till Madrid också. Varför inte liksom? Denna skönhet finns ju där! Och solen. Och värmen. Och tapasen. Och ännu mera yoga. YUM.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s