”män, kvinnor, och alla vi andra”

 

Om du får chansen att lyssna på en föreläsning med Sara Lund/Claes SchmidtGÖR DET. Fokusämnet under föreläsningen var mångfald. Även om det var, som Sara uttryckte det, på en väldigt basic nivå, var det en av de bästa föreläsningar jag varit på. Fördomar och begrepp som jämställdhet ställdes på kant och utmanade verkligen att tänka till. Från och med nu kommer jag aktivt försöka lägga av med ”man brukar göra..” ”man gör så..”. Den där ”man”, är ingen annan än jag själv. Deal with it. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s