morgonträning = balans

Om sanningen ska fram, borde jag låta mina hårdaste träningspass ske på morgonen, direkt efter en lätt frukost. Alltid. Det är helt tokigt vilket fokus och vilken BALANS min kropp kan erbjuda kl. 07.00 på morgonen! Dagens träning:

• uppvärmning 8 min, 3-8% lutning, 5-6,5 km/h.
• diagonal axelpress/golv m. kettlebell 5kg, 2*12 HV
• knäböj/biceps/axelpress m. hantlar 5kg, 3*6
• rörlighet i axlar med pinne
• säte (kabelmaskin?) 7,5kg, 2*8 HV
• armhävningar m händer på balansplatta, 20 på tå, 30 på knä
• knäböj på medicinboll med uppsträckta armar 5*3(!!!)
• balans på knä på pilatesboll, ca 1 minut
• balans på ett ben på balansplatta, ca 1 min HV
• raka sit-up på pilatesboll 2*12
• höftlyft med fot på medicinboll, 2*12 HV
• kråkan
• huvudstående

Och ALLT detta hann jag på 45 min! LOVELY! Kanske värt att göra till en daglig rutin? Eller iaf 3-gånger-veckan-rutin. Med en runtblandning av olika övningar från mina pass hos PT-Johan. Damn jag gillar verkligen tänket i hur han lägger upp övningar och är riktigt nöjd med hur genomtänkta övningarna känns – för att jag ska nå mina mål. Mitt huvudsakliga mål? bli superdupermegastark innifrån och ut! Som nummer två, eller en följd av detta, bli en fena på INVERSIONER. Ja, uppochner. Woopwoop!

Nästa pass kommer jag fokusera mer på benen, och helt enkelt köra lite hårdare med många sorters utfall, och några mördarövningar för magen och triceps i TRX!

Nu till något helt annat, på jakt efter bröllopsklänning till finaste sommarbruden!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s