laddar för #nikeblast

Har farit runt som en yr höna hela kvällen och orsaken stavas T H E  N I K E  B L A S T.

Coming up this weekend, jieehooo! Imorgon tar jag och min resekompanjon Ida tåget mot Sthlm för en att njuta av en helg som kommer gå till historien – som topp tre. Minst. Så ni förstår, det har varit packande, fixande, grejande och tvättande. 9 träningspass och en föreläsning är inbokade – dans och yoga toppar mina val.

Vet liksom inte vad jag mer ska säga. Du kommer avundas mina statusuppdateringar och tweets i helgen. Du kommer ångra att du inte var där. Och du kommer inte kunna låta blir att översköljas av den energi som jag kommer suga åt mig i helgen och sprida vidare till DIG! 

Det är mycket träning nu. Och det är mycket som händer med företaget, fast att det inte har fått så mycket utrymme här på bloggen. Men snart, snart går några små viktiga saker i lås och då blir det så mycket lättare att skriva allt jag vill och sprida alla spännande nyheter till er! Håll ut!

Ha en UNDERBAR helg!!!!

One thought on “laddar för #nikeblast

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s