prep for THE NIKE BLAST!

Vissa preppar genom att förbereda sig för sina klasser de ska presentera på THE NIKE BLAST nästa helg – jag har lyxen att endast förbereda mig fysiskt och mentalt på allt det sjukt roliga – underbara – härliga – svettiga – utmanande – galna som jag kommer få uppleva som deltagare! Jag hade glömt vilka klasser jag bokat upp mig på, och när jag återigen kollade upp MITT SCHEMA fick jag någon forma av extatisk reaktion. Jag har ju gjort så sjukt bra val! Whoowoowieewa! Chowbunga! Shoobbidubbidooou!

De senaste veckornas prep har bestått av hard core workout (bålstabilitet allan -jag kan se rutorna knacka på!), #YOGA30DAYS och ett ensamt men mycket trevligt och avancerat danspass imorse. Jag känner mig stark! Inte fullt lika uthållig – men jag är fullt övertygad om att endorfiner och adrenalin kommer att ligga som en kraftfull aura i hela Globen.

Idag är en härlig dag! Jag sitter i mitt nya kontor, på den nygamla kontorsstolen vid det ommålade skrivbordet från mamma och pappas hus, med en kaffekopp. Lite företagjobb ska göras innan jag tar lördagskvällsledigt. Ikväll väntar paella och tråkigt avsked. Anahi♥ åker bort i för många månader till ett land lite för långt bort, men som ändå lockar till besök. Hiss och diss på samma gång. Glatt men tråkigt. 

Stay tuned for knäckebrödsreceptet.

LOVE.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s