träningsvärk, onsdagsglädje, framsteg & #yoga30days

Uppochner och nerochupp. Kropp, humör, energi – allt har rört sig från högt till lågt och från fötterna på jorden till inversion-bonanza! Lite uppochner varje dag är bra för ruset har jag hört, lyckoruset. Hela magen känns som en stor ruta där alla kanter har lite olika träningsvärk. Sidorna ramar liksom in och visar vart skåpet ska stå, mitten är stark och längst ner får aldrig vara ifred (hej yoga!).

Framstegen mellan PT-sessionerna ger energi så det räcker och blir över till både ett, två och tre pass i veckan. Idag överraskade jag mig själv med att göra 3+3+2 rundor av magmördarövningen i TRX-banden (planka, push-up, knän mot panna, knän mot h+v armbåge, och tillbaka till planka).  Stor skillnad från övningsdebuten i måndags. Nästa gång gör jag 4+4+2 och gången efter det 10 på en gång. Woop woop!

De 30 min som spenderades med powerwalk gav smörjmedel till pulsen och den dagliga dosen av frisk luft – och Lindas semlebjudning ordnade så att jag inte skulle gå minus på kalorikontot. Topp ett god semla – med hemmagjort allt. Årets första, och kanske sista =  njutning på max. Min sadhana, aka #yoga30days, rockade min kväll till det yttersta. Tack.

One thought on “träningsvärk, onsdagsglädje, framsteg & #yoga30days

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s