the love of mondays

Jag älskar måndagar! Can’t help it. Jag tänkte att det här skulle bli ett inlägg där jag blottade mig – och förklarar att jag inte alls är sådär solskensfantastisk och övernaturligt superduktig jämt. Men Idag är ta mig sjutton en så bra dag att jag inte med övertygelse skulle kunna skriva ett sådant inlägg idag. Men det kommer. Så alla ni som tröttnat på the bright and shiny och vill läsa om hur mina sämsta dagar ser ut – stay tuned for future posts. Ni andra, keep on reading!

RECEPTET PÅ DEN FENOMENALA MÅNDAGEN

Börja med att sova i åtta timmar, som en klubbad säl. Ställ alarmet på 0600, vakna av dig själv 0555 och studsa ur sängen pigg och glad. Ät din morgongröt och njut som om det vore en solkysst nyplockad mango. Träffa din PT och ställ dig på löpbandet runt 0658, pressa dig själv förbi gränserna och svettas onaturligt mycket. Stå på händerna och hoppa upp och ner i väntan på att din PT ska dirigera dig till nya övningar. Lämna gymmet med pannband om ditt nyduschade hår, mungiporna vid öronen och kylan bitandes i kinderna. 

Kliv innanför dörren till jobbet och tänk för dig själv ”det här kommer bli en superdupereffektiv dag och jag ska hälsa på alla jag möter i trapphuset!”. Gör dagen precis sådär som du bestämt dig för att den skulle bli, feel the power from within.

Lämna jobbet lagom i tid för att hinna snett över gatan och träningspass nummer två för dagen – YogaCore. Andas dig genom ännu ett pass, som får kroppen att skaka som ett asplöv och själen att simma runt i klarblått vatten i Thailands solsken. Påminn dig själv att vara öppen och ödmjuk inför sådant som du inte vet så mkt om, och låt din nyfikenhet styra ibland.

Låt din hemmakväll innehålla sådant som får dig att må som en prinsessa – god mat, egenyoga, kramar, en egoboost och pyssel. Borsta tänderna, använd munskölj och tandtråd. Sov, sju kvart i timmen.

JUST DO IT.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s