lyckorus

Idag är jag bara löjligt tacksam över mina fina vänner. So american. So Good damn true. Fem av dem (plus Ellioth, godingen!) har förgyllt min eftermiddag och kväll lite extra. X antal kladdkake/valnötsmuffins, morotskaka, hemmagjort GI-knäcke, te, fantastiska TAPAS senare är jag glad och trött. Ni är bra ska ni veta. Extra mycket gillar jag vin-ekvationen. När ni lämnade festen hade jag plötsligt fyra flaskor fler än när ni kom…

20120122-020859.jpg

LOVE!

2 thoughts on “lyckorus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s