PT-program!

Igår kväll körde jag mitt första pass på egen hand – utifrån det upplägg med övningar som min PT gjort. Efter att ha suttit på ett tåg i flera timmar kändes det lite halvsegt att ta sig till gymmet, men jag gjorde det – och good damn vad BRA det gick!

Jag gjorde alla övningar (utom två som jag faktiskt inte kom ihåg trots minneslapp – men det blir en extraträning i helgen på dem), pulsen var hög under hela passet och det kändes faktiskt riktigt bra. Utmanande på vissa övningar, men inte alla. Så där får jag kanske ta en diskussion med Johan om utveckling – eller så har jag helt enkelt omedvetet ”fuskat” med tekniken och därför inte tagit ut mig 100%. Det kommer garanterat att visa sig vid vår nästa session på måndag morgon..

Ikväll blir det YOGA all the way, inside out. Dessutom blir det jobb med företaget och årsplanering, både på jobbjobbet och företaget. Och sist men inte minst.. PREP för att träffa Titti imorgon och agera SUPERMODEL! 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s