upplevelseklappen

Sitter på tåget på väg mot Malmö och börjar sakteliga undra vad jag gett mig in på. Den känslan möter jag allt mer ofta – and it’s a LOVE/HATE affair.

Nåväl. Min man har ordnat lyxiga grejer denna helg, som ett dopp i ett iskallt hav vid Ribersborgs Kallbadhus i Malmö, mycket bastu därtill och fancy middag och hotell med två fina vänner. Kan jag verkligen önska mig något mer? Of course! Hotellfrulle och shopping imorgon, woho!

Yes, I’m the lucky one.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s