goal-setting 2012

Det nya året har dragit in med storm (i dubbel bemärkelse) och det verkar bli ett år fullt av kraft och ivrig energi. Why? Cos I say so!

I förrgår gjorde jag en galen grej – gick med i FB-gruppen ”200 träningspass 2012”. Det är precis vad det låter som, en utmaning att genomföra 200 träningspass på 366 dagar (visst blir det en extra dag då?). Hårt och svettigt ska det vara, annars räknas det helt enkelt inte. Jag borde dock ha nån form av handikapp, ni som vet hur bra vän jag är med siffror är antagligen redan medvetna om att jag hade noll koll på vad jag gav mig in på. Anyhow. Älskar min vän Sannas initiativ till denna utmaning! Än så länge har gruppen 41 tokiga medlemmar och vem vet hur många vi hunnit bli innan årets slut..

Jag har inlett mitt år med Step 60 min igår, och cykel/bp/core 105min idag. Imorgon väntar promenad och yoga intense! Än så länge, inga större konstigheter alltså! 🙂

Bring it on 2012!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s