Min (förhoppningsvis) sprillans nya PT

Yes, tiden är kommen då jag har synkat tid, pengar och prioriteringar – jag ska bli med alldeles egen PT. Denna veckan ska jag träffa Johan Lihné som har ett eget företag där han arbetar som personlig tränare, och just nu kör han mycket i Medleys lokaler. Men om man känner för det kan man hålla till utomhus istället. Än så länge är inget bestämt, det får resultatet av första mötet avgöra. Men min förhoppning är att han har tid att klämma in mig som kund, och att vi lyckas hitta ett tiptop teamwork.

Jag tänker mig att jag ska bli ungefär såhär stark

Jag tycker också att det ska bli spännande att se hur han jobbar som PT, eftersom jag själv är i uppstarten av mitt företag – där jag främst kommer erbjuda Personlig Träning Yoga och gruppträningsklasser. Mycket spännande ska det bli!

Du kan även följa Johan på Facebook, närmare bestämt på Personlig Träning Johan Lihné!

7 thoughts on “Min (förhoppningsvis) sprillans nya PT

      1. Emma skriver:

        Tack detsamma! Såhär års är det alltid lite tröttsamt att gå upp på morgonen och motivera sig och därför tänkte jag till för ett halvår sedan och bokade en resa till Thailand! Åker om några veckor 🙂 Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s