hot yoga/ashtanga/vinyasa

Kär yogaklass har många namn. Ikväll tog jag en klass för Ernesto, som hade utvecklat klassen något sedan sist. På ett alldeles strålande vis. Kroppen börjar återigen röra sig följsamt, kroppen känns inte längre som betong, kroppen koordinerar återigen med hjärtat.

Ju mer jag experimenterar inom yogan desto mer älskar jag vad det gör med mig, min själ, min kropp. Och jag kan inte på något sätt beskriva hur nyfiken jag är på helgen i Göteborg. Hur mycket jag längtar. Och hur jag samtidigt varje dag samtalar med mig själv på ett mycket förståndigt sätt.. ”Du är inte dina prestationer.” och ”Visualisera dina mål, känn dem, se dem, och nå dem.” är två spår som har gått heta den senaste dagarna.

Varje söndag sätter jag en intention för veckan. Om det är en vecka som kräver mycket tid och engagemang kan jag t. ex. använda mig av känslor som lugn och fokus. Andra veckor behöver jag fierce och styrka. Idag satte jag intention efter känslor som jag vill bära med mig genom hela denna vecka – happiness, fierce, fire, open heart & inner peace.

Godnatt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s