yoga.update

Short update om hur det går med det där fashionabla yogaschemat jag presenterade härom dagen. Gårdagen (och även idag) bjöd på en fasansfull men samtidigt fantastisk träningsvärk i rumpa, lår, höftböjare, kotletterna på ryggen, nacken och sist men inte minst – på framsidan av axlarna. Finns den kroppsdelen ens?

Ikväll skuttade jag runt en extra vända på Johannas aerobicspass som så lämpligt ligger precis före mitt MOJO-pass. Jag var fullkomligt överlycklig när passet var till ända, utan särskild anledning. Och ont gjorde det fortfarande, i axlar und so weiter. Jag fick ta mig i kragen för att inte skratta och fnissa oroväckande mycket under mitt eget pass. Löste det med att göra stämningen lite mer pressad. Hur? Ingen musik och ingen mick. Love it. Man ser stressen komma krypande hos några, ”ska jag behöva umgås med mig själv utan ens lite musik i bakgrunden att lyssna på när det blir lite väl intimt eller jobbigt eller tungt? Ska jag faktiskt lyssna inåt, eller kanske till mina andetag?”. Efteråt brukar det dock råda en total stillhet. En positiv sådan. Och det är den jag har i åtanke en musikfri dag som denna.

Igår var det tufft att ashtanga. Kroppen var stål och spagetti på en och samma gång. Jag hamnade i en negativ spiral och började fokusera på mina svagheter på ett nedlåtande sätt. Min stackars kropp hade inget att sätta emot min mentala kraft – en kraft som till slut fick det att tåras i ögonen.

Imorgon gör jag ett nytt, bättre försök. Kl. 7.00-8.30 är det all in Hatha och Pooja. Inte den blekaste aning om vad som väntar, och jag är glad för det. Det enda jag vet är att det kommer att gå galant och jag kommer att lära mig minst tio nya saker.

Godnatt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s