stormy sunday

Utanför är det regn, hårda vindar och rysande rått. Här inne är det levande ljus, soffa filt och Fierce Medicine.

Tröttheten från månadens jobb kom med en dags fördröjning och slog mig således med en rak höger imorse. Mitt huvud är som en betongklump som någon bankar på med jämna mellanrum. Min bröstrygg känns omöjlig att räta ut. Mina ben, höfter och bål saknar all styrka.

Och ikväll håller jag och Anahi 120 min workshop i MOJO Yoga. Men vad kan bota detta tillstånd av tröttma bättre än en lång session av asanor?

Om elva dagar börjar min utbildning till GLOBAL YOGA PERSONLIG TRÄNARE. Efter att ha flängt runt i två veckor utan regelbunden yoga ligger fokus nu på att hitta tillbaka och förbereda kroppen på den häftiga utmaning som utbildningen kommer att erbjuda.

I träningsväg tänker jag mig mina elva kommande dagar i yoga på följande sätt:

sön ♥ 120 min MOJO Yoga Workshop och 45 min GLOBAL Yoga

mån ♥ 60 min GLOBAL Yoga

tis ♥ 75 min VINYASA Yoga 1

ons ♥ 90 min ASHTANGA VINYASA Yoga 3

tor ♥ 60 min MOJO Yoga

fre ♥ (90 min HATHA Yoga 2 & Pooja) och 75 min MOJO Yoga

lör ♥ 60 min GLOBAL Yoga

sön ♥ 75 min VINYASA Yoga 2

mån ♥ 75 min VINYASA Yoga 2

tis ♥ 75 min VINYASA Yoga 1

ons ♥ ASHTANGA VINYASA Yoga 3

tor ♥ 60 min MOJO Yoga

 

Then I think I will be in the mood for.. 

”GLOBAL Yoga del 1” 

Fredag kl 13.00 – 19.00 • Lördag kl 08.30 – 17.00 • Söndag kl 08.30 – 16.30

Under dessa tre dagar tillsammans kommer vi att dyka ner i • Global Yogas Principer Anatomi – Den Yogiska Kroppsbilden Asanas – Fysiska Positioner för PT Pranayama – Andnings övningar Meditations tekniker Skador/Heeling Assistering Program konstruktion Beteende för personliga tränare

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s