en helt fantastiskt vanlig lördag.

En av oss är lite gnällig ikväll, jag ska ge dig två ledtrådar för att gissa vem. Förkyld och alldeles dödssjuk. Mhm.

Min dag har varit helt fantastisk. Så mycket motion och rörelse i kroppen kan inte resultera i annat. Vägen till soffhänget framför Så mycket bättre tog sig sedan inte särskilt vida svängar. Via sängen och Dyngkåt och hur helig som helst (inte jag alltså, utan Mia Skäringer), till Koh Thai, förbi Hemmakväll och slutligen middagsbordet med en kall cola och super spicy food.

Trots sin dödssjukdom är Mr Man relativt rastlös. Därför har han idag passat på att mobba mig en stund för att jag vann kulstötningen i sexan. Tydligen är det mer sexigt att ha en flickvän som vann höjdhopp eller nåt annat graciöst. Tydligen påminner kulstötning mer om en öststatsättlad med basröst och grov hårväxt. På både oönskade och oanade ställen.

En av oss fick i alla fall stå på pallen vid mellanstadiets viktigaste årliga händelse. 

Det är en helt vanlig och alldeles fantastiskt lördag. Häng med bästa sällskapet (för han tröttnar aldrig på mig och låter mig veta när jag är en tönt, och om han tröttnar på mig så mmm:ar han till svar  en stund och går sen ner i källaren och målar och kommer upp med ny energi för att orka med mig). Lugnt och skönt och så stört bra. Jag är lycklig.

Bättre lycklig än lyckad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s