böj&töj

Böj&töj. På skånska. Det är min älskade sambos förslag på namn till företaget. Jag valde det inte.

Denna helgen är full av härliga happenings, ingen risk för att bli uttråkad! Idag planerar jag uppstarten av mitt företag. Gör mitt bästa för att planera det första året, både i tid och pengar. Det är rätt klurigt, speciellt för mig som inte är lika bra på matte som att prata.. Men jag frågar mig fram, och tar mycket hjälp av de som är bättre på såna saker än mig – min man, Mariella, Catrin, m.fl. Tusen tack till er!

Just exakt precis idag ligger dock rätt mycket fokus på dagens pass: Cykel/MOJO yoga 120 min med Catrin. När vi kör detta kombipass plockar vi in MOJO sekvens 3 för att jobba mer med öppningar. Det känns inte så aktuellt att ta ett yogapass som är supertufft för ben och höfter efter ett cykelpass, såklart. Detta marathonpass är extra kul eftersom det lockar till sig en annorlunda grupp kunder, än de jag brukar möta på enbart yogan. Så, där ligger fokus, och där lägger jag en stor del av dagens energi.

Igår eftermiddag hämtade jag upp en massa energi genom att gå på Anahis MOJO 75 min. Det var första gången på länge som jag testade tredje vågen i denna sekvensen – och blev väldigt glad över att kunna peakposition två på ena sidan. Självklart är det fortfarande rätt ostabilt, men jag är mycket nöjd med att hitta lite balans, nu är det bara att bli ännu starkare och ännu grymmare. Andra sidan tar jag steg för steg, min höft på den sidan är inte av denna värld. Det är kämpigt, men jag lever med förhoppningen att jag någon gång, med ihärdigt arbete, ska lyckas få ordning på mina höfter. Att de ska bli jämna. Att de ska ha åtminstone en okej rörlighet. Att jag ska kunna genomföra yogapositioner utan att begränsas totalt av mina höfter. Det är en målsättning, hela tiden!

Så, dags att gå och stretcha lite bindväv…

2 thoughts on “böj&töj

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s