@globalyoga PT

Om drygt en månad kommer jag att ta ett stort steg framåt med mitt instruerande i yoga. Under tre dagar befinner jag mig i Göteborg och utmanas till tusen av JO och GLOBAL YOGA – PERSONLIG TRÄNING.

Personlig Träning (50h + hemuppgifter)
”Personlig träning inom Yoga efterfrågas mer än någonsin! I denna 3 dagars workshop lär du dig hur man bygger och anpassar program efter klienters önskemål och förutsättningar. Vi lägger mycket tid på hur du assisterar asanas samtidigt som du får en ny övningsbank speciellt framtagen för att kunna utveckla dina klienter på mattan. Med yogan som redskap kan din klient bli starkare, rörligare och mer balanserad både fysiskt och mentalt.” (läs mer här)

Ser verkligen fram emot detta och är övertygad om att det kommer vara en kvalitetshöjare för mitt under-constuction-företag. Är också sjukt glad att jag satsat 100% extra på yogan under hösten. För tillfället är mina veckor fyllda av träning som olika sätt stärker mig i min yoga. Hårda styrkepass, nya övningar för rörelseträning, MOJO Yoga, anusarainspirerad yoga och Ashtanga Vinyasa i en härlig mix.

Dags att ta tag i lördagen. Jag har tusen planer, men känner mig en smula oförmögen till beslut. Träna, shoppa, fixa, greja och överraska?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s