hot/anusara

Blir jättekul om du slutar läsa efter bokstaven s. Detta är historiskt, eftersom det är första yogainlägget som min brorsa kommer tycka är kul. Nåväl, det var hotyoga & anusara yoga jag skulle skriva några rader om.

Igår begav jag mig på ett nytt yogapass, utan några som helst förhoppningar eller föreställningar – eftersom senaste besöket på samma ställe var en riktig besvikelse. ”Nåväl, de nio gångerna kvar på kortet ska användas – om det så är till att yoga i en annan sal,på egen hand.” Det var de småländska orden som ekade i huvudet när jag gjorde entré på Ernestos pass. Och vilken lycka. Jag har hittat en ny yogi som jag inte vill vara utan i framtiden.

Inspiration

Passet var inspirerat av anusara och de hade gjort sitt bästa för att skapa ett ”hotyoga”. Men med två byggfläktar kommer man ju tyvärr inte så långt. Tur för er, att ni har Ernesto hälsar jag stället i fråga. Annars hade ni förlorat både en och två kunder. Tillbaka till yogan. Rörelserna var välbekanta på många sätt, kroppen blev full av ny energi, själen var totalt med på banan och under hela klassen fokuserades det stenhårt på den känsla som man vill lyfta fram. En känsla som man ville skulle sätta prägel på veckan, eller bara för att hitta fokus för kvällen. Min känsla? FIERCE!

Jag ville bara meddela att överraskningar som dessa gör mig fullständig upprymd. Ha ett öppet sinne. Skippa förväntningarna. Go with the flow. LOVE IT!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s