dagens utmaning

Vad ska mitt företag heta?

Eller borde jag egentligen skriva ”mina företag”? Jag vill ha två-i-ett. Martinas kommunikation och yoga. Eller Martinas kommunikation och hälsa. Eller MYC – Martinas Yoga & Communication. Eller MHC – Martinas Health & Communication. Hur bra skulle inte det vara? Men tydligen gillar inte den-där-myndighet-som-registrerar-företag att ett och samma företag erbjuder två vitt skiljda verksamheter. Old school enligt min mening. Vad tycker du om det hela?

2 thoughts on “dagens utmaning

  1. jonaslandgren skriver:

    Kanske kan du skilja på bolagsnamn och det namn som du använder för att paketera dina erbjudanden. Då kan du gå ut med ett namn och sedan ha ett annat mer administrativt namn för själva aktiebolaget.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s