jag ska bli chef

..över mig själv. Jag ska starta företag. Dock inte i första hand för att bli chef. Mest för att det helt enkelt behövs en sån som jag som gör en sån grej som jag tänkt. Tycker jag. Och tror att andra tycker med. Hih. Så, imorgon börjar min research för att ta reda på vad man behöver göra, hur man går tillväga och vad som krävs. Men det jag mest undrar är, vet du hur man gör?

Vad företaget kommer att erbjuda för fantastiska tjänster kommer att presenteras så småningom, men du som är född med fantasi borde ha en liten aning (nej, inga snuskiga tankar tack).

 

Just some daily news. Framtiden är ljus.

4 thoughts on “jag ska bli chef

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s