happiness. again.

Idag är jag glad igen. Mest på grund av att jag bestämde mig för det. Och att det var svårt att fortsätta vara på dåligt humör efter att ha haft 75 underbara minuter Mojoyoga med 17 alldeles fantastiska yogisar. Plus att jag fixade en av de nya peakpositonerna, Kråkan (som jag tydligen inte hade underhållt senaste året, och fick jobba in igen).

Det är också svårt att vara på dåligt humör när man är mitt inne i en helt fantastiskt träningsvecka. Det är mycket jag vill skriva nu. Det bubblar. Men nu är det jobb på agendan. Återkommer om detta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s