hammaren på spiken

 

LÄS. Det är ju så bra att jag dör.

 

Det är alltså sånt här jag går igång på. Den här smaskiga inputen tar jag med mig till jobbet imorgon, och låter den influera mitt arbete med projekt! Artikeln belyser en intressant vinkel när det gäller individens egna ansvar vid kris. Läs och få en lätt aha-upplevelse. Så enkelt, kul och bra. Precis som det ska vara. Tack Erik för tipset!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s