workflow

V. 38 är en bra vecka för jobbandet och en mindre bra vecka för kroppen. Alltså, fokus på det positiva – jobbet! (Du som sitter där alldeles grumpy över hur positiv jag är över en sådan sak som mitt jobb, get over it. Här är det From Good to Great som gäller, nothing less).

Föreläsningen på universitetet, jodu, enligt självskattning så var den topp ett. Önskar att jag filmat den så jag kunnat se svart på vitt vad jag behöver förbättra till nästa gång. För jag jag är fullkomligt övertygad om att det inte var sista gången som jag stod framför nyfikna kommunikatörer och pratade sånt där som är viktigt i kriskommunikationsvärlden och det förändrade medielandskapet. Det var awesome att få chansen att dela med sig av viktiga saker! Och riktigt skönt att vara nöjd med framförandet.

Imorgon väntar två nya presentationer med en helt annan publik. Jag ska, inför 30 Krissamverkan Kronobergare, presentera hur vår regionala samverkansövning, Övning .info är tänkt och dessutom beskriva hur vad som händer och fötter med Medborgarprojektet. Slutligen avrundas veckan med ett, troligtvis, mycket givande kunskapsutbyte med två personer som jobbar med kommunikation på länsstyrelsen i Kalmar. Vi ska prata kriskommunikation, medborgarprojekt och ev. framtida samarbete. Det vore ju sannerligen topp.

Summa sumarum, det är mycket men det är under kontroll. Det är kul och det är extremt utmanande och utvecklande. För att komma ihåg att andas även denna vecka – let’s practice some MOJO! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s