#word

”Nej, jag kör samma uppdateringar till alla och så får du väl kalla det för transparens, självkänsla eller dum urskiljningslöshet. Vad vet jag. För mig känns det enklare, ärligare och på något sätt mer autentiskt. För då behöver jag inte fundera över vad jag har sagt eller inte sagt till vem och i vilken situation.”

That makes two of us.

Läs hela det blogginlägg jag citerar, här. 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s