the lack of workout

Helgens uteblivna bloggande om träning har naturligtvis en förklaring. Fredagen bjöd på total däckning i soffan av mystiska influensasymptom, vilka som tur var övergick i en förkylning till lördagen. Mindre tur för mitt Mojo-pass på söndagskvällen som fick bli med annan instruktör. Efter fyra dagar icke-träning känner jag dock att det imorgon är dags för att kick-starta med Functional Moves på Medley. Ska bli riktigt spännande och se hur våra hemmainstruktörer har anammat nya modulen – som jag hade lyxen att få köra för Charlotte Althin på The Academys konvent.

För övrigt känner jag för varje dag hur jag mer och mer uppskattar min kostrådgivning hos Katja. Ju mer den smälter in, desto smartare tycker jag att hon är, och desto lättare känns det att förhålla sig till de råd som hon lämnade till mig. En återkoppling till det temat kommer längre fram i veckan.

Nu står sömn högst upp på prio-listan. Imorgon är nämligen en stor dag – jag ska föreläsa om kriskommunikation på Linnéuniversitetet. Hoppla. Mer på det temat kommer sannerligen efter sömnen är överstökad.

One thought on “the lack of workout

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s