solsken, måhända

..men jag är ändock halvdöd. Ju fler åtaganden och uppgifter som ströks från dagens lista, desto sämre började kroppen må. Rätt slående ekvation. Landad i soffan, ser tillbaka på veckans skörd av jobb och kan konstatera att det gått över förväntan med det mesta.

Idag på tidiga morgonen var direktören och jag inbjudna (eller, jag åkte väl mest med på ett bananskal utslängt av just direktören, men lika glad är jag för det) till Combitech för att prata kriskommunikation och vilka tekniska lösningar vi efterfrågar i vårt samverkansarbete etc. Vi kom dit i tron att det var ett par från Combitech och ett par från MSB. Addera siffran med fyra (inklusive repr. från ericsson) och vi närmar oss sanningen. Hejconbacon, det var ju bara att köra. Jag tror att jag lyckades få fram det som var tänkt (om inte annat så minns de väl mig på grund av fumlighet eller mumlighet), och det verkade uppskattat med tanke på de efterföljande diskussionerna. Är fortfarande glad att jag inte har en aning om hälften av de medverkandes titlar, poster eller uppdrag – get chill’s just thinking about it..

Övningsplaneringen tidigare i veckan makade sig framåt i lagom takt och dagarna fungerade bra, trots att jag och gruppen fick klara oss utan min ansvarige kompanjon. Jag måste påstå att jag börjar tro att det finns en chans i h* att faktiskt lyckas genomföra en regional krisövning med simulerade sociala medier. Och om vi lyckas, när vi lyckas, tror jag att det kommer väcka en del uppmärksamhet.

Nu. Nu är jag trött och matt och vill för allt i världen inte bli sjuk. Vill göra världens godaste middag till mitt hjärta, men samtidigt helst sova. Äppelpaj och vaniljvisp var tanken, men den proceduren känns som en marathon. Det är för varmt i vardagsrummet men för långt till sovrummet. Powernap then smshing dinner?

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s