notis

Efter att ha suttit i möte mellan 8-16 var det helt fantastisk att få gå till jobb nr två och köra en timmes splendid, awsome & amazing STRIPAEROBIC! Deltagarna var så duktiga, jag kände mig genomsyrad av energi (var kom den ifrån?) och glädje. Det kändes att den filosofi som Charlotte Althin lär ut vid varje föreläsning är alltigenom sann, är du äkta lyser det igenom och smittar av sig på dina deltagare. Idag var jag mer ÄKTA än på flera pass av just den karaktären. Kroppen pulserade i takt med musiken och jag fick en otrolig nytändning för passet och träningsformen. Och det känns TOPP.

Nu är det tack och godnatt, en lika välfylld dag väntar imorgon. Skillnaden är att stripen byts mot egenträning i form av ASHTANGA VINYASA. Mumsfillibaba.

Remember- Att ge energi ger energi!

20110913-220028.jpg

Namaste för sjutton. Nu ska jag drömma mig tillbaka till just den platsen som jag befinner mig på när bilden togs. På Rhodos, med Catrin, på terassen, i solnedgången. Natti.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s