hälso.high.lights

Måndag är detsamma som träningsdate med Anahi, och det är ju något som ljusar upp måndagen något alldeles. Eftersom den nya MOJO sekvensen är en riktig pain in the arms så var träningsmålet idag självklart: överkropp. Så vi betade i princip av biceps, triceps, deltoid, teres major, rhomboid, latissimus dorsi och en smula rectus abdominus (det var alldeles för längesedan jag använde mig av dessa vackra latinska namn, men tror det blev rätt!). Vissa delar av kroppen var fortfarande lite möra efter The Academys konvent i lördags, andra efter gårdagens filmmaraton, men det kändes ändå relativt starkt och kontrollerat. Helgens utmaning kommer bli att öva in nya MOJO, det kommer krävas fearless power.

 

 

För att hitta in i varenda vinkel och vrå av dessa muskler använde vi oss av allt vi kunde hitta på gymmet. En svängom i TRX-linan (eller BMX som Annette kallar den), en runda med gummibandet, några tuffa vändor e noga utvalda maskiner, en lös vikt och egen kroppsvikt (testade nya core-övningen som kommer i yogan – SINNESSJUK).

 

Nyladdad med energi och endorfiner efter passet och en mysig (ok, regning och höstig) promenad med Linda känns detta som en topp ett måndag. Som grädde på moset bjuder jag på veckans hälsohighlights;

  • STRIPAEROBICS på Medley imorgon – 17.00 – BE THERE!
  • Ashtanga Vinyasa 90 min
  • Kostrådgivning på Medley
  • MOJO Yoga 1×60 min, 2×75 min

Vad är veckans highlights för dig?

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s