the academy

I bilen, på väg, mot Halmstad och en hel dags träningskonvent! Som uppladdning inför dagen har jag både torsdag och fredag mojoyogat (och konstaterat att jag är helt snetränad), och sovit lite för lite. Jag känner mig således extremt laddad. Eh. Eller så.

Ok. Idag är jag rätt torr i mitt träningsval. Fysisk yoga. Rythm, dance & yoga. Yogalates. Meditation. Och så en föreläsning med Charlotte Althin på det. Men personligen tycker jag att de passen var de mest attraktiva, en vecka som denna när jag känner mig superyogis. Det enda som känns lite lockande förutom ovan nämnda är TRX och Jive sensation…

Stay tuned för lite bilder och kommentarer om passen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s