ashtanga vinyasa

I eftermiddag ska jag för första gången i mitt liv sätta händer och fötter på yogamattan i Vedas studio. Anahi är med som moraliskt stöd, för visst är det lite läskigt att röra sig utanför sina invanda rutor och mönster? Tanken är att vi under hösten ska ses där och då, onsdagar på ashtanga vinyasa yoga 90 min – för att rena ut diverse skräp ur både kropp och själ. För mig handlar det om att prioritera min egen yogapraktisering och utveckling, för utan den kommer jag inte komma längre med mitt eget insturerande. Och kommer jag inte vidare med det, har jag totalt gett upp ett av mina egna mål. Att i framtiden kunna instruera yoga one-to-one. I höst ska jag och yogan gifta oss, på riktigt.

Hur är ditt förhållande till yoga?

2 thoughts on “ashtanga vinyasa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s