fierce

När jag slänger ett öga på statistiken inser jag att ju mindre jag skriver om träning och hälsa, desto färre väljer att klicka sig in här på bloggen. Känner att det ligger i både mitt och ert intresse att ändra på saker och ting – för så här kan vi ju inte ha det? Om sanningen ska fram ligger det mycket i att jag skriver om det som för tillfället upptar störst andel av min tid, och det blir således en kamp mellan två starka intressen. Kommunikation och sociala medier vs. hardcore workout. Med tanke på hur mycket kroppen fått lida de senaste veckorna har jag gjort vissa drastiska förändringar. Tid för kostrådgivning är bokad, och tid med PT är förhoppningsvis klart i veckan. Jag är medveten om att mycket av de förändringar jag behöver göra för att uppnå mina mål är jag i teorin kapabel till att genomföra själv. Men nu har jag inte lyckats på egen hand på ett år, och tror därför inte heller att det kommer att ske på eget bevåg inom de närmsta månaderna heller. Krasst – måhända. Latmaskigt – synnerligen. Ärligt mot mig själv – ja.

Anyhow. Rätt ska vara rätt, även på bloggen. Passionen för träning skall icke förglömmas. Välkommen på den träningsresa som jag gjort senaste vecka (veckan innan är inte att tala om, för då var det nördig sociala-medier-konferens i Stockholm). Vi backar bandet till i fredags, då en underbar timmas MOJO Yoga prioriterades före allt annat. Helgen fortsatte i samma anda och Alex agerade min alldeles egna PT. Vi körde igenom rygg, triceps och axlar innan det var tid för att testa CX30 för första gången – och damn! Les Mills har gjort det igen – 30 min var allt som krävdes för att träningsvärken i coremusklerna skulle vara ett faktum. Yum! Och varför sluta där? Igår genomförde jag därför mitt första pass i afropowerdance på flera månader, det blev jag varse när jag försökte kliva ur sängen imorse. Idag har jag haft träningsdate med Anahi, med fokus på lite av varje –  ben, rygg, axlar och stretch i huvudsak. Inklusive en massa viktigt prat och skratt, det ingår. Veckan kommer fortsätta totalt bananas, med följande pass genomförda innan lördagen har övergått i kväll:

√ aerobics dans 60 min,

√ vinyasa yoga 90 min,

√ Yoga 60 min och 75 min,

√ 4-5 pass på Academys konvent i Halmstad på lördag.

Frågor på det?

I och med att ovan nämnda förändringar är i startgroparna kommer både bloggen och livet handla mer om träning och hälsa igen. Det förtjänar både du och jag. Det kommer bjudas på ups and downs, och i synnerhet hur mina framsteg påverkar mina prestationer som instruktör.

Om du missat budskapet, I’M BACK and I’M ON FIRE!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s