#smios dag två

Eftermiddag dag två, en tunn slöja av trötthet börjar linda in de flesta åhörare. Under dagen har vi haft den lyxiga förmånen att få lyssna till helt underbart inspirerande och entusiasmerande människor, Joakim Jardenberg och Mattias Jansson för att nämna några. Från deras föreläsningar tar jag med mig passionen. Passion för utveckling, passion för visioner, passion för det mänskliga.

Det sägs oerhört mycket bra i detta rum, många spännande idéer surrar runt kaffekopparna i pauserna och relationer förlängs från nätet till irl. Och jag gillar’t. Fascination över ödmjukheten i både Joakims och Mattias presentationer och insikter som jag packar ner i väskan och tar med mig hem.

Ett sista pass väntar, och jag ser med stor förväntan fram emot Anders Kihl berätta om Borås stads arbete med sociala medier!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s