spin and smios

My head is spinning. Fast.

Det har framkommit klagomål om icke-bloggandet från min sida de senaste veckorna. Eller kanske månaderna? Jag tar det till mig och gör en insats. För att förklara mig hänvisar jag till föregående inlägg. Det är obscena mängder  intryck. Och lika mycket att göra.

Idag till  exempel, har vi suttit i ett dagslångt möte om den krisövning som går av stapeln 24 november. Fokus för övningen är denna gång kriskommunikation – och det känns ju änna relevant både i tiden och för mig personligen. Däremot kanske det egentligen är lättare att pröva en samverkansorganisation i något mer minutoperativt och räddningsinsatsigt. För det är vi ganska bra på. Kommunikation däremot, i kris, är vi väl kanske inte fullt lika slipade på.

Mest lärorikt med att få arbeta med kriskommunikation på länsstyrelsen är nog just tillfällen som dessa, när man får chansen att samla personer från olika organisationer som arbetar tillsammans. Perspektiven från olika håll är extremt givande. Även om det ibland inte känns som att man kommer lika långt som önskat, så tror jag att det i slutändan blir rätt bra. A small step ni vet.

Just nu sitter jag på tåget upp till Stockholm för att delta på årets konferens SMIOS – sociala medier i offentlig sektor. Yummy. Två dagar proppfulla med intressanta föreläsare och topp notch höjdare. Kunskap och nätverk är ledorden för vistelsen.  Och sen kan jag tänka mig lite trevlig socialisering på det.

Den börjar ikväll, med middag och mys och övernatting hos kär vän. Fina grejer. En tisdag. Jag har kommit att älska tisdagar helt enkelt. Förutom att jag just nu mår illa av för mycket datorjobb på tåg. Inte lika nice.

Hur känner du för tisdgar?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s