inredningsinspiration

Fick inredninginspiration när jag läste Kinas blogg, och den växte ännu mer i takt med städningen idag. Jag har äntligen bestämt mig för några tavlor som jag vill få upp i sovrummet och placerat ut lite småtavlor i vardagsrummet. Hoppas Alex delar min smak och går med på de små förändringarna när han kommer hem. Hittade äntligen två fina soffbord som är mycket potentiella. Ett av dem står förhoppningsvis i vardagsrummet redan innan helgen är slut.

Hittade ett en stor byrå för bra förvaring som jag vill ha i sovrummet.

Mmm..

3 thoughts on “inredningsinspiration

  1. Kina skriver:

    ÄLSKAR allt i Hemnes-serien!! Om vi inte redan hade byrå skulle vi köpa en sådan också. Och Hemnes-sängen om vi hade haft en 160-säng. Men det får bli sängborden till istället 😉 visst är det kul med inredning när man är inspirerad!

    1. martinalennartsson skriver:

      Jag också, jag tror faktiskt att jag kommer köpa byrån längst ner. Bordet överst är just, Hemnes. Och nummer två är Liatorp också, fast större variant. Mmm.. Jag har haft totaltorka ju. Men nu är det kul igen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s